Formations

Basi­so­plei­ding DISC

23.10 - 08.11 |
Pexels canva studio 3153198

Manipuleren kan je leren!

Manipuleren kan je leren, maar je kan òòk op een andere manier goede resultaten boeken. Daar geven wij dan weer de voorkeur aan! Leer bijvoorbeeld beter in te spelen op je klant, je medewerkers aan te sturen, je salesteam te motiveren of je pubers te beïnvloeden. Doordat je verschillende gedragstypes van mensen weet te detecteren, kan je er doelbewuster én efficiënter mee gaan communiceren.

In communicatie is het begrip voor onze onderlinge verschillen essentieel. Bij AAATAC hanteren we de DiSC methodologie op een zeer diepgaande manier om deze verschillen in kaart te brengen. Aan de hand van een eenvoudige kleurentaal slagen we er met deze opleiding in om onze communicatie te optimaliseren en op die manier onder andere het zelfinzicht, de effectieve samenwerking of de organisatieontwikkeling te bevorderen.

De DiSC training is een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, die gebaseerd is op de psychologische voorkeur van 4 soorten gedragsstijlen : dominant, invloedrijk, stabiel en consciëntieus.

Inzicht in je eigen gedragsstijl is de eerste stap om anderen te leren waarderen zoals ze zijn en om je relaties te verbeteren. Een goede kennis van elkaars voorkeursgedragsstijl is cruciaal om vlot met elkaar te kunnen communiceren. Het spreekt voor zich dat de realiteit iets genuanceerder is, maar aan de hand van vier algemeen geldende gedragstypes worden handvaten geboden om je communicatie te versterken. Elk type wordt gekenmerkt door een kleur.

Ontdek hoe er met deze visuele en toegankelijke tool een wereld voor jou opengaat. Wat is je actieve, je instinctieve en reactieve stijl?

09:00 - 16:00 Programma
  • Wat is het disc model?
  • Waar staan de kleuren voor?
  • Hoe kan je dit inzetten?
  • Wat doet je actieve, instinctieve en reactieve stijl met je communicatie?
  • Hoe verbeter je de samenwerking?
Informations Pratique
Startdatum
23 octobre 2023
Einddatum
08 novembre 2023

De Start To Collect vind ik echt een aanrader. Het geeft je de basisinfo van Credit Management. Het is altijd heel belangrijk om de basis eerst en vooral goed onder de knie te hebben. Je hebt een bredere zicht gekregen en weet je wat je doet waarmee je bezig bent wat je in de toekomst verwacht en het belang ervan.

Axelle F.

Collection Teamlead

Ik heb een nieuwe kijk gekregen op hoe je echt een goede DSO kunt berekenen. Het heeft mijn ogen geopend.

Erik W.

Jr. Credit & Collection Officer