Formations

Star­ten met Content Marketing

04.08 - 04.08 |
Pexels canva studio 3153199
Starten met content marketing

Content marketing is niet meer weg te denken in sales en marketing. Een goede content marketing strategie kan jouw visibiliteit verhogen, je merk versterken en vertrouwen winnen bij je publiek. Kortom, via content marketing kan je een langdurige relatie opbouwen met je doelgroep.

Marketing consultant Kelly Bosschaerts legt je content marketing concepten uit. We bouwen stap voor stap aan een content marketing aanpak die je kan toepassen op je bedrijf. Kelly laat je zien hoe je kan starten met content marketing, hoe je de juiste doelgroep kan bereiken, welke content types je het best kiest, op welke kanalen je het best inzet voor jouw bedrijf en hoe je een efficiënte content marketing flow opzet.

Inhoudstafel:

Hoofdstuk 1 - Wat is content marketing en waarvoor kan ik het inzetten?

Alvorens we starten met content marketing is het belangrijk om te weten wat content marketing precies is en welke aspecten belangrijk zijn om je content marketing strategie te laten slagen.

Hoofdstuk 2 - Wie is mijn ideale doelgroep?

Succesvolle content is content die waardevol is voor je doelgroep. Maar wie is nu je doelgroep en hoe kan je deze bereiken met je content? Dat leren we in dit hoofdstuk. We gaan aan de slag met onze ideale klant en leren buyer persona's opmaken om onze doelgroep nog beter te leren kennen.

Hoofdstuk 3 - Kies de juiste types content en kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Er zijn heel veel types content en ontelbare kanalen om te communiceren. Hoe stellen we prioriteiten en waar zetten we het beste op in. Vragen die oa. aan bod komen zijn: Wat zijn paid, owned en earned media. Zet ik op allemaal in of wat is de ideale mix? Op welke kanalen moet ik actief zijn? Welke content format werkt het best? Over welke onderwerpen communiceer ik?

Hoofdstuk 4 - Hoe begin ik aan content marketing?

Stap voor stap doorlopen we de verschillende onderdelen die belangrijk zijn in een content marketingstrategie en hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Welke stappen moet je ondernemen om jouw doel te bereiken met content marketing.

Hoofdstuk 5 - Implementeer jouw content marketingstrategie in je bedrijf.

Een content marketing strategie is belangrijk maar de uitvoering ervan zorgt voor het succes. We gaan aan de slag met een structuur die je kan gebruiken om content marketing te implementeren in je organisatie en op een zo efficiënt mogelijke manier te gaan creëren. Ook de tools die je hierbij kunnen helpen komen aan bod.

Inschrijven
DSC 2811
Kelly Bosschaerts
Sales
Linked In
Informations Pratique
Startdatum
04 août 2022
Einddatum
04 août 2022
Heure de début
09:00
Heure de fin
12:30
Prijs
€ 250 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.

Testimonial

Met de opleiding van Triple A heb ik nieuwe gesprekstechnieken geleerd en nieuwe nuttige tips waar je rekening moet houden bij debiteuren

Sven V.

Collection Medewerker