Andreas brucker C2 Dyr5 Fh GPQ unsplash
Blog

Het is zo ver. We zijn er helemaal klaar voor.

We zijn fier, dankbaar, trots en dolgelukkig

Het is zo ver. We zijn er helemaal klaar voor. We onthullen graag onze unieke opleidingscycli aan u.

Veel mensen zijn gepassioneerd bezig met creditmanagement. Tegelijkertijd zijn goedopgeleide creditprofessionals niet altijd gemakkelijk te vinden. Bovendien wint de materie aan belang door de pandemie waar we nu mee te maken hebben en zijn er heel wat (wettelijke) veranderingen zodat actuele kennis meer dan ooit nodig is. Gebrainstormd, gediscussieerd en urenlang gecommuniceerd hebben we om op de vragen en eisen van de markt passend te kunnen antwoorden. Het resultaat is een nieuwe vennootschap en een uniek opleidingsprogramma geworden.

Fier

We zijn fier omdat het programma dat we hebben samengesteld beantwoordt aan heel wat noden. De topics zijn hyperrelevant en up to date. Het totaalplaatje klopt. Het gaat over creditmanagement 2021. Onze opleidingen bevatten online én klassikale lessen, oefeningen, testen, individuele opdrachten en gezamenlijke business cases. Wanneer u deze opleidingen volgt, bent u een volwaardige creditprofessional. U ontvangt dan ook een certificaat.

Dolgelukkig

Dolgelukkig zijn we ook met ons project. Het is volledig geworden wat we wilden. We staan achter de inhoud en geloven in de meerwaarde. De reacties maken ons ook heel blij. De eerste inschrijvingen waren aangemeld voor de officiële start van ons nieuw avontuur…

Dankbaar

We zijn ook dankbaar omdat alle bedrijven van de AAA groep in dit verhaal geloven en ons willen steunen en promoten. Bovendien zijn er al gesprekken gaande met andere gevestigde waarden. Hierdoor creëren we een groot draagvlak binnen de creditmanagementwereld. Dit bevestigt dat er nood blijft aan degelijke opleidingen en coachings.

Pexels photo 7777532

Het voelt zo fijn om een droom die al jaren sluimerde nu gerealiseerd te zien. We zijn apetrots! De erkenning van de KMO-portefeuille is in aanvraag. Het geeft onze opleidingen zoveel meer waarde. Geen waarde voor ons maar voor onze deelnemers. En daar doen we het voor… We streven op termijn naar een volledige en diepgaande cyclus voor credit collectors, credit controllers en credit managers.

We kijken er naar uit samen met u te gaan voor beter dan best.

Contacteer ons
Geschreven door
Bert Quaghebeur
Delen