Opleidingen

Cus­to­mer Excel­len­ce 2

28.04 | Machelen
Pexels photo 1647919
Customer Excellence

Hoe creëer je een optimale klantbeleving?

"Customer excellence" betekent de klant centraal zetten bij al je interacties via alle kanalen. Een excellente klantbeleving zorgt voor loyale klanten die meer, vaker en diverser kopen. Ze blijven langer klant en zullen ook als ambassadeurs optreden. Dat straalt ook op je medewerkers uit: die zullen met meer trots en plezier aan de slag gaan.

Dag 2

Customer excellence is meer dan een mooie marketing term. Het betekent dat je je klant centraal stelt in elk contact. Of dat nu face to face, telefonisch of geschreven is. Bij een prospectie, een klacht of een algemene vraag. Customer excellence zou tot het DNA van elke medewerker moeten behoren. De klant is immers diegene die ons loon betaalt.

Klanten zijn niet altijd tevreden en de druk is in de dagelijkse praktijk vaak hoog. Het is makkelijk om het belang van een professioneel contactmoment te onderschatten. Maar klanten vinden een respectvolle en aandachtige communicatie meer dan ooit essentieel.

Het creëren van een positieve klantbeleving, zelfs bij minder aangename contacten, is de doelstelling. Werken aan klantbeleving vergroot ook de werknemersbetrokkenheid. Het zorgt voor fierheid op de organisatie. Deze opleiding leidt tot tevreden medewerkers én klanten.

Wat kan je na de opleiding? Je communiceert op een professionele, correcte en zelfzekere manier met je klant, via email of aan de telefoon. Ook in moeilijke situaties blijf je zelfzeker. Je vermijdt daardoor escalaties en zorgt voor een grotere tevredenheid bij je (interne of externe) klant. Je wordt een ambassadeur voor je onderneming die ervoor zorgt dat tevreden klanten blijven.

Voor wie is deze opleiding? Operationele medewerkers en verantwoordelijken die veel contact hebben met interne en externe klanten: Je bent actief als medewerker op de klantendienst, je werkt aan klachtenbehandeling of je bent het eerste lijn contact.

Programma

Module 3 | Customer excellence in schriftelijke communicatie

  • Moderne stijl
  • Correct taalgebruik
  • Aantrekkelijke schrijfvorm
  • Correcte en doelgerichte inhoud

Module 4 | Customer excellence face to face

  • Assertieve en klantvriendelijke lichaamstaal


Inschrijven
IMG 3592
Marleen
Credit Management
Profiel
Praktische informatie
Datum
28 april 2023
Startuur
09:00
Einduur
16:30
Prijs
€ 495 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
Testimonials

Vorige Edities

Met de opleiding van Triple A heb ik nieuwe gesprekstechnieken geleerd en nieuwe nuttige tips waar je rekening moet houden bij debiteuren

Sven V.

Collection Medewerker

Ik volgde de Analyse Master Class en dit heeft me een zicht gegeven op de verschillende analyses en het feit dat men een analyse ook op helikopter view moet houden.

Fréderic M.

Litigation Manager